Ytong Kész Ház

2024-re nyilvánvalóvá vált, hogy az építési piacnak szüksége van olyan megoldásokra, melyek alacsony élőmunkaigényükkel, gyors építést lehetővé tevő megoldásaikkal jelentősen képesek növelni a hatékonyságot. Erre a piaci igényre ad választ a Xella Magyarország Kft. nagyelemes komplett építési rendszere, melyet most a családi házas piac szereplői számára is elérhetővé teszünk.

MIÉRT HATÉKONY? 

  • Akár 1 hét alatt megépíthető fal és azonnal terhelhető hőszigetelt födém szerkezet
  • Minősített, országos értékesítő és kivitelezői hálózat
  • Egyrétegű szerkezeti megoldás, ellenőrzött csomóponti kialakításokkal
  • Közvetlen gyártói támogatás
  • Típustervek választása esetén a tervek díjazás nélkül átadásra kerülnek, csak a tervek adaptációját kell elvégeztetni
  • Egyedi tervek esetében 3-5 munkanapon belül előzetes ajánlat adása
  • Az előregyártásból fakadóan a megvalósuló műszaki színvonal megegyezik a deklarált értékekkel, gyakorlatilag nincs kivitelezési hibából fakadó teljesítménycsökkenés

Innovatív és fenntartható építési megoldások.
Az előnyök egyedülálló kombinációja.

Országunkban jellemző, hogy mindenki egyedi, magára szabott családi házat szeretne építeni. Egy új elképzelés már a tervezési fázisban rengeteg időt, energiát és pénzt igényel ahhoz, hogy végül egy jól megvalósítható koncepció születhessen. Az új ötlet azonban mindig rizikót hordoz magában, a kiforratlan megoldások a későbbiek során kellemetlenségekhez vezethetnek az épület tartóssága, használhatósága tekintetében.

Ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően, és szeretnéd a fent említetteket elkerülni, érdemes átnézned a "típusterv" összeállításunkat. A többféle, már előre kidolgozott mintaterv közül választva felgyorsíthatod a tervezés, engedélyeztetés folyamatát. Az itt bemutatott szerkezeti ötletek kiforrottak, biztonságos, tartós kivitelezési megoldások.

A tetszetős architektúrán túl, fontos a helyiségek jó elosztása, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a család jól érezze magát új otthonában.

Az átgondolt tervezés és kalkuláció mindenekelőtt azért is fontos, mert utólag sokkal nehezebb és problémásabb változtatni az épületen, a módosítások miatt növekednek a költségek és emelkedik az építkezésre ráfordított idő.

Az általad kiválasztott mintatervet mi, mint a Xella Magyarország Kft. hivatalos kooperációs partnere, az adott helyszínre adaptáljuk, vagy szükség esetén áttervezzük. Amennyiben nem találsz a tervek között olyat, ami megfelelne, dönthetsz az egyedi tervezés mellett. Mi ebben is szívesen állunk rendelkezésedre. 

Az alábbi gombra kattintva nézd meg típusterveinket!